אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

אורז עם פטריות והפתעות

אורז משובח ברמה של ריזוטו עם תוספות מפתיעות

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 04/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

2 כוסות אורז פרסי
4 כוסות מים
1 מארז ברוקולי
1 מארז פטריות טריות
2 גזרים
1 תיבולית פטריות
מלח, פלפל
1 כף שמן

אופן ההכנה:

1 פורסים את הגזרים לרבעים, וקוצצים דק. מפרקים את הברוקולי לפרחונים.

2 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הגזר והברוקולי. קוצצים את הפטריות ומוסיפים.

3 מוסיפים את האורז ומטגנים יחד כדקה.

4 מוזגים את המים, מתבלים ומביאים לרתיחה על להבה גדולה.

5 מכסים ומבשלים 15 דקות.

6 מורידים מהאש, מערבבים ומגישים.