אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סלמון קראסט

הנה מנת דג שגם ילדים יתחברו אליה: סלמון בציפוי פריך של אגוזים, שלא תאמינו כמה מהר לוקח להכין אותה. תסמכו על נועם דקרס שהיא הולכת להיות להיט אצלכם בבית

נועם דקרס | ביסל'ה | פורסם 05/12/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 91 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

8 כפות אגוזי מלך גרוסים

4 כפות פיסטוק קלוף גרוס

עלים משני גבעולי תימין קטנים

מלח לפי הטעם

4 נתחי פילה סלמון במשקל כ-200 גרם כל אחד, נקיים מעצמות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

2 מערבבים את האגוזים, הפיסטוק והתימין.

3 מפזרים מלח על נתחי הדג לפי הטעם.

4 מפזרים את תערובת האגוזים והתימין על בשר הדגים ומהדקים ליצירת ציפוי.

5 מניחים את הדגים על תבנית עם נייר אפייה כשעור הדג כלפי מטה.

6 אופים כ-8 דקות, ומגישים מיד.

המתכון באדיבות נועם דקרס וביסל'ה.

>> לכל מתכוני הדגים שלנו
>> המתכון הכי שווה בבלוגים: סלט חצילים ברוטב עגבניות