צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
סלמון קראסט
הנה מנת דג שגם ילדים יתחברו אליה: סלמון בציפוי פריך של אגוזים, שלא תאמינו כמה מהר לוקח להכין אותה. תסמכו על נועם דקרס שהיא הולכת להיות להיט אצלכם בבית
נועם דקרס | ביסל'ה
| פורסם 05/12/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
8 כפות אגוזי מלך גרוסים
4 כפות פיסטוק קלוף גרוס
עלים משני גבעולי תימין קטנים
מלח לפי הטעם
4 נתחי פילה סלמון במשקל כ-200 גרם כל אחד, נקיים מעצמות
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
2 מערבבים את האגוזים, הפיסטוק והתימין.
3 מפזרים מלח על נתחי הדג לפי הטעם.
4 מפזרים את תערובת האגוזים והתימין על בשר הדגים ומהדקים ליצירת ציפוי.
5 מניחים את הדגים על תבנית עם נייר אפייה כשעור הדג כלפי מטה.
6 אופים כ-8 דקות, ומגישים מיד.
המתכון באדיבות נועם דקרס וביסל'ה.