צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
קציצות תרד
לביבות בריאות ופשוטות מאין כמוהן: קוצצים תרד, מוסיפים שניים וחצי דברים ומטגנים. קניתם תרד? אתם כבר בחצי הדרך
| mako אוכל
| פורסם 06/12/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חבילת עלי תרד טריים
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 שוטפים את עלי התרד היטב, מייבשים וקוצצים בסכין.
2 מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים.
3 יוצרים לביבות תוך סחיטת עודפי הנוזלים, ומטגנים משני הצדדים.
** המתכון עלה לראשונה ב-2011
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!