אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קציצות תרד

לביבות בריאות ופשוטות מאין כמוהן: קוצצים תרד, מוסיפים שניים וחצי דברים ומטגנים. קניתם תרד? אתם כבר בחצי הדרך

| mako אוכל | פורסם 06/12/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

חבילת עלי תרד טריים

3 ביצים

2 כפות פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 שוטפים את עלי התרד היטב, מייבשים וקוצצים בסכין.

2 מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים.

3 יוצרים לביבות תוך סחיטת עודפי הנוזלים, ומטגנים משני הצדדים.

כל מתכוני הלביבות שלנו

מתכונים לחנוכה

** המתכון עלה לראשונה ב-2011

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!