אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

דייסת קוואקר מלוחה

קוואקר עם גבינת קשקבל ותיבול עדין - אוכל שכיף להתכרבל איתו מול הטלוויזיה, ולקרוא לגשם שיבוא

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 16/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1/3 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)

3/4 כוס מים

1/4 כוס חלב

קמצוץ אגוז מוסקט מגורר

קמצוץ מלח

מעט פלפל שחור גרוס

2 כפות גבינת קשקבל מגוררת

מעט חמאה להגשה

אופן ההכנה:

 1 מחממים מחבת יבשה וקולים את הקוואקר תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות, עד הזהבה. נזהרים מאוד לא לשרוף. מעבירים לספל.

2 מוסיפים לספל חלב, מים ותבלינים. מערבבים ומשהים 20 דקות.

3 מערבביםשוב, ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה דקה אחת. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.

4 מניחים קוביית חמאה קטנה (או שתיים) ומפזרים עוד קצת גבינה. אוכלים מיד.

* אפשר לפזר מעט אגוזי מלך קלויים וקצוצים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

אסתי ידידה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות

>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן!