צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
דייסת קוואקר מלוחה
קוואקר עם גבינת קשקבל ותיבול עדין - אוכל שכיף להתכרבל איתו מול הטלוויזיה, ולקרוא לגשם שיבוא
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 16/10/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
1/3 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
3/4 כוס מים
1/4 כוס חלב
קמצוץ אגוז מוסקט מגורר
קמצוץ מלח
מעט פלפל שחור גרוס
2 כפות גבינת קשקבל מגוררת
מעט חמאה להגשה
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת יבשה וקולים את הקוואקר תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות, עד הזהבה. נזהרים מאוד לא לשרוף. מעבירים לספל.
2 מוסיפים לספל חלב, מים ותבלינים. מערבבים ומשהים 20 דקות.
3 מערבביםשוב, ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה דקה אחת. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
4 מניחים קוביית חמאה קטנה (או שתיים) ומפזרים עוד קצת גבינה. אוכלים מיד.
* אפשר לפזר מעט אגוזי מלך קלויים וקצוצים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות