אוכל
צילום׃ ספי סמדר, יחסי ציבור

סלט סלק טרי בויניגרט של מיץ רימונים

סלט צבעוני של סלק וגבינת קשקבל - מנת פתיחה חגיגית לראש השנה

| מחלבות "גבינות השומרון" | פורסם 19/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.9 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 סלקים טריים יפים
50 גרם צנוברים קלויים
2 כפות של נענע קצוצה
2 כפות של כוסברה קצוצה
4 שזיפים מיובשים מגולענים
4 כפות של מיץ רימונים
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
גבינת קשקבל שומרון
סוכר חום

אופן ההכנה:

1 קולפים סלקים וחותכים לקוביות של 1x1 ס"מ.2. מכינים להכין מרינדה ממיץ רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל.

3 קוצצים שזיפים לרצועות דקיקות.

4 פורסים גבינת קשקבל לקוביה של 10x10 בעובי 1/2 ס"מ , מפזרים מעל מעט סוכר חום ושורפים עם ברנר, כמו קרם בורלה, או מכניסים לתנור במצב גריל לחצי דקה עד שמשחים.

5 מערבבים את כל המרכיבים ומקשטים מעל עם פרוסות גבינת הקשקבל.