אוכל
צילום׃ DUSAN ZIDAR, shutterstock

סלט חסות פשוט

3 סוגי עלים, רוטב ויניגרט קל שבקלילים על בסיס שמן זית ומיץ לימון, ערבוב קטן וזהו - יש לכם את הדבר הקטן, הפשוט ויקר הערך שהיה חסר בשביל להפוך את הארוחה למושלמת

תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסלט:

1 ראש חסה עגולה

1 ראש חסה ערבית

חצי צרור עלי רוקט

לרוטב:

חצי כוס שמן זית

רבע כוס מיץ לימון טרי

1 כף חומץ בלסמי (לא חובה)

1 שן שום, מעוכה

מלח

פלפל שחור

קורט סוכר

אופן ההכנה:

1 שוטפים ומייבשים היטב את החסות. שומרים בקירור עד להגשה. קורעים את החסה בידיים ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את עלי הרוקט.

2 בכלי נפרד מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.

3 יוצקים את הרוטב על הסלט ברגע האחרון - לפני ההגשה.