צילום׃ istockphoto
סלט בורגול
סלט בריא וטעים
עדי רם | mako
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
חצי כוס בורגול
רבע כוס חמוציות יבשות מומתקות (אפשר גם צימוקים)
רבע כוס צנוברים (עדיף קלויים)
חצי כוס פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
מעט שמן זית
מעט מלח
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים רותחים למשך כרבע שעה, ומסננים. מוסיפים את החמוציות, הצנוברים והפטרוזיליה, מתבלים בשמן זית ובמלח ומערבבים