אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט בורגול

סלט בריא וטעים

עדי רם | mako | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 53 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חצי כוס בורגול
רבע כוס חמוציות יבשות מומתקות (אפשר גם צימוקים)
רבע כוס צנוברים (עדיף קלויים)
חצי כוס פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
מעט שמן זית
מעט מלח

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים רותחים למשך כרבע שעה, ומסננים. מוסיפים את החמוציות, הצנוברים והפטרוזיליה, מתבלים בשמן זית ובמלח ומערבבים