צילום׃ יחסי ציבור
סלט תרד ופירות יבשים
סלט מרענן עם נגיעות מתקתקות של פירות יבשים וויניגרט הדרים משובח
שף אמיר קרונברג | מסעדת גדרה 26
| פורסם 16/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
200 גרם תרד טרי
4 דבלים
4 משמשים
4 שזיפים
20 גרם שקדים מולבנים
לויניגרט הדרים
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס חומץ תפוחים
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
1 כף דבש
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי הוינגרט היטב. (הוינגרט יכול להישמר כשבוע במקרר, בצנצנת סגורה היטב). 2. שוטפים את עלי התרד, מייבשים היטב, קורעים ביד ומעבירים לקערת הגשה. 3. חותכים את הפירות היבשים לרצועות דקות ומפזרים על התרד. 4. קולים את השקדים על מחבת חמה כדקה, מפזרים מעל הסלט ומזלפים מהוינגרט בנדיבות.