צילום׃ יחסי ציבור
סלט כרוב
חגיגה צבעונית ומרעננת של כרוב בשני צבעים, עם רוטב בניחוח אסייתי
מיקה שרון | פסטיבל 5 כוכבים וירח
| פורסם 25/08/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חצי כרוב לבן
חצי כרוב אדום
1 גזר
4 בצל ירוק
כוסברה
0.5 כוס חומץ אורז
0.5 כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט
5 כפות ג'ינג'ר מוחמץ
מלח
אופן ההכנה:
1 פורסים את הכרוב לרצועות דקיקות.
2 פורסים את הגזר לג'וליאנים דקיקים.
3 קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.
4 בבלנדר, מעבד מזון או מטרפה ידנית מערבבים את כל חומרי הרוטב.
5 יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים היטב.