אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סלט כרוב

חגיגה צבעונית ומרעננת של כרוב בשני צבעים, עם רוטב בניחוח אסייתי

מיקה שרון | פסטיבל 5 כוכבים וירח | פורסם 25/08/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי כרוב לבן
חצי כרוב אדום
1 גזר
4 בצל ירוק
כוסברה
0.5 כוס חומץ אורז
0.5 כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט
5 כפות ג'ינג'ר מוחמץ
מלח

אופן ההכנה:

1 פורסים את הכרוב לרצועות דקיקות.

2 פורסים את הגזר לג'וליאנים דקיקים.

3 קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.

4 בבלנדר, מעבד מזון או מטרפה ידנית מערבבים את כל חומרי הרוטב.

5 יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים היטב.