אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

סלט בורגול ופירות קיץ מתוקים

סלט קיצי עשיר בטעמים עם קריצה לים התיכון

צ'רלי פדידה | סוגת | פורסם 11/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

כוס בורגול גס
2 נקטרינות או אפרסקים חתוכים לקוביות
2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
מיץ מפסיפלורה בשלה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף נענע קצוצה
מיץ מלימון אחד
¼ כוס שמן זית איכותי
כפית דבש
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.

2 סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.

3 מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, השזיפים, מיץ הפסיפלורה, פטרוזליה ונענע קצוצה.

4 בקערית ,מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. 

5 מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.