אוכל
צילום׃ נופר יערי, לא על החסה לבדה

שיפודי ירקות

שיפודים במרינדה, ללא מוצרים מהחי, עם המון טעם ובעיקר בריאות

נופר יערי | לא על החסה לבדה | פורסם 11/04/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 69 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קישואים ירוקים כהים/צהובים

1 בצל סגול

חופן עגבניות שרי

סלסלת פטריות חורש ו/או פטריות שמפיניון קטנות

למרינדה:

1 כוס שמן זית

כמה שיני שום כתושות (במקרה הזה פרסתי גבעול של שום ירוק)

חופן נדיב מאוד של עלי תימין טריים

מלח לפי הטעם (אני ממליצה לשים בנדיבות)

קצת פלפל שחור

קצת פפריקה מתוקה

1-2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1 חותכים ומשפדים את הירקות (אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים. אם הוא קשה, מבשלים אותו קודם לריכוך חלקי).

2 מערבבים את כל חומרי המרינדה. במהלך הצלייה על המנגל מברישים את הירקות במרינדה כמה פעמים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!