אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה

גם אם אתם אוכלים בריא, אתם ממש לא צריכים להתנזר מפסטה: קונים פסטה מחיטה מלאה במקום פסטה רגילה, ומכינים רוטב בטטה מזין עם חלב קוקוס, בצל וסויה

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 27/08/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה של פסטה מחיטה מלאה

בטטה בינונית אפויה (כ-200 גרם)

שן שום

11/2 כוסות חלב קוקוס

2 כפות סויה

בצל גדול

2 כפות שמן זית

חופן כוסברה קצוצה גס

כפית שמן שומשום

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 במים רותחים מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן.

 

2 בבלנדר מערבבים את הבטטה, השום, חלב הקוקוס והסויה.

 

3 פורסים את הבצל לרצועות.

 

4 מחממים שמן זית במחבת, מקפיצים את הבצל, מוסיפים את הרוטב ומחממים במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.

 

5 מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומקפיצים.

 

6 מורידים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

 

>> בשבוע שעבר הכנו סלט תפוחי אדמה בריא
>> מה יותר משמין, קוסקוס או פתיתים?

>> כל המתכונים לראש השנה