צילום׃ SXC
אספרגוס ביוגורט זעפרן
מתכון מרענן
ניר צוק | null
| פורסם 13/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילת אספרגוס עבה
¼ כוס שמנת מתוקה
1 גביע יוגורט
7 חוטי זעפרן
¼ כוס שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1 במעט מים חמימים משרים את הזעפרן כ- 10 דקות 2. בסיר קטן שמנת וזעפרן ומים מבשלים כ- 5 דקות על אש קטנה, מתבלים במלח פלפל ומצננים. 3. חותכים מהאספרגוס את 2 הס"מ התחתונים וקולפים בעדינות את השליש התחתון 4. במחבת טפלון שטוחה מחממים שמן זית וצולים את האספרגוס בשיכבה אחת כ- 2 דקות תוך כדי טלטול 5. מערבבים היטב את השמנת עם היוגורט ומתקנים תיבול. מגישים את האספרגוס קר ברוטב היוגורט.