אוכל
צילום׃ SXC

אספרגוס טרי בעירית ותרד

תוספת ירוקה ומזינה

אורית פרי | עושים חיים וטעים | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילה אספרגוס, רצוי עבה במיוחד
צרור עירית
שן שום
מלח
פלפל
20 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
½ כוס שמנת מתוקה
כוס תרד שטוף
2-3 פטריות שמפיניון גדולות

אופן ההכנה:

1 קולפים את רגלי האספרגוס עם קולפן. 2. מטגנים קלות את השום הפטריות בשמן זית וחמאה. 3. מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים. 4. מוסיפים את האספרגוס ומטגנים משני הצדדים במשך כ- 5 דקות, תוך כדי הפיכה מצד לצד. 5. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים קלות. 6. לאחר מכן מוסיפים את העירית והשמנת, מבשלים עוד כ 2-3 דקות ומגישים.