צילום׃ SXC
אספרגוס טרי בעירית ותרד
תוספת ירוקה ומזינה
אורית פרי | עושים חיים וטעים
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילה אספרגוס, רצוי עבה במיוחד
צרור עירית
שן שום
מלח
פלפל
20 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
½ כוס שמנת מתוקה
כוס תרד שטוף
2-3 פטריות שמפיניון גדולות
אופן ההכנה:
1 קולפים את רגלי האספרגוס עם קולפן. 2. מטגנים קלות את השום הפטריות בשמן זית וחמאה. 3. מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים. 4. מוסיפים את האספרגוס ומטגנים משני הצדדים במשך כ- 5 דקות, תוך כדי הפיכה מצד לצד. 5. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים קלות. 6. לאחר מכן מוסיפים את העירית והשמנת, מבשלים עוד כ 2-3 דקות ומגישים.