אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סלט קישואים ונענע

מהסלטים האלה, שטעימים בכל מצב - קר או חם, ליד מנה עיקרית, על אורז או סתם כך כנשנוש ביניים. הערך התזונתי הוא רק בונוס

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 10/07/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

7-8 קישואים קטנים

2 שיני שום, כתושות

שמן זית, לטיגון

לרוטב:

3 כפות שמן זית

1 כף שקדייה

1/2 כפית חרדל

2 גבעולי נענע קצוצים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ.

2 מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את השום לדקה-שתיים ואז מוסיפים את הקישואים. מטגנים את הקישואים כ-5 דקות עד שהם מתרככים רק מעט.

3 מוציאים את הקישואים מהמחבת ומצננים.

4 בקערית נפרדת מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

5 מערבבים את הקישואים עם הרוטב. מגישים חמים או קר מהמקרר.

 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

 

>> בשבוע שעבר הכנו אורז מוקפץ עם ברוקולי וקשיו

>> לכל המתכונים במדור