"שניצל" כרובית או ברוקולי
ארוחת בזק חמה, מזינה ואהובה על ילדים
גיל חובב | גיל חובב מגיש:המנה של המדינה
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 כוסות תפרחות כרובית חלוטות
2 כוסות תפרחות ברוקולי חלוטות
2 כוסות פירורי לחם
מעט שומשום
מעט מלח גס
3 ביצים טרופות
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1 מערבבים את פרורי הלחם עם השומשום ומתבלים במלח. 2. מחממים את השמן בסיר רחב. 3. טובלים את תפרחות הכרובית והברוקולי בביצים ומעבירים לפרורי הלחם. מצפים אותן היטב מכל הצדדים ומעבירים בזהירות לטיגון בשמן החם. 4. מטגנים עד שהתפרחות זהובות-שחומות, מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג.