אוכל
צילום׃ vlasidis, Istock

סלט סלק חי ותפוח עץ גרנד

מתכון לסלט מקורי ומרענן ברוטב מתקתק

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 20/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 135 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 סלק אדום בינוני קלוף וחתוך לרצועות דקות
2 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לרצועות דקות
2 גבעולי סלרי אמריקאי עם החלק הירוק קצוצים דק
1/4 כוס אגוזי מלח קלויים בתנור
5 כפות חומץ
2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים
3 כפות שמן חמניות
מעט מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות וקולים בו את אגוזי המלך למשך 8 דקות.

2 פורסים את הסלק ותפוחי העץ לרצועות דקות וקוצצים את הסלרי.

2 מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים.