אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט דלעת

מתכון לסלט שהוא סימפוניה של טעמים

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏‏2 וחצי כוסות דלעת או דלורית קלופה וחתוכה לקוביות‏
כוס גרעיני תירס טריים או קפואים,‏
‏2 כפות מיץ ליים‏
כף חומץ יין מתובל
‏2 פלפלים חריפים קלויים קלופים וקצוצים‏
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
כף כוסברה קצוצה דק מאוד

אופן ההכנה:

מאדים את קוביות הדלעת מעל מים רותחים במשך 5 דקות, או עד שיתחילו להתרכך. שמים את גרעיני התירס בקערה ‏ויוצקים עליהם מים רותחים. משהים דקה ומסננים היטב.‏ שמים בקערה מיץ ליים וחומץ. מוסיפים דלעת, תירס, פלפלונים חריפים, בצל וכוסברה. מערבבים בתנועות הקפצה. מגישים ‏בטמפרטורת החדר, או במקרר.‏