צילום׃ עודד קרני
סלט דלעת
מתכון לסלט שהוא סימפוניה של טעמים
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 וחצי כוסות דלעת או דלורית קלופה וחתוכה לקוביות
כוס גרעיני תירס טריים או קפואים,
2 כפות מיץ ליים
כף חומץ יין מתובל
2 פלפלים חריפים קלויים קלופים וקצוצים
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
כף כוסברה קצוצה דק מאוד
אופן ההכנה:
מאדים את קוביות הדלעת מעל מים רותחים במשך 5 דקות, או עד שיתחילו להתרכך. שמים את גרעיני התירס בקערה ויוצקים עליהם מים רותחים. משהים דקה ומסננים היטב. שמים בקערה מיץ ליים וחומץ. מוסיפים דלעת, תירס, פלפלונים חריפים, בצל וכוסברה. מערבבים בתנועות הקפצה. מגישים בטמפרטורת החדר, או במקרר.