אוכל
צילום׃ דניאל לילה, טעים! ובריא, הוצאת מודן

סורבה פירות יער זריז

הסורבה הזה של בני סיידא הוא הסיבה שתמיד צריך חבילה של פירות יער במקפיא. מחפשים משהו מתוק, אבל שיהיה בריא? 10 דקות ויש לכם יופי של סורבה. יודעים מה, אפילו לא 10. שתי דקות ומוכן

בני סיידא | טעים! ובריא, הוצאת מודן | פורסם 19/06/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות פירות יער קפואים

חצי כוס (100 גרם) סוכר

חצי כוס (125 מ"ל) שמנת חמוצה או יוגורט

3 כפות ליקר דובדבנים

אופן ההכנה:

1. שמים במכל מעבד מזון את כל המרכיבים ומעבדים לקרם אחיד.

2. מגישים מיד בגביעי זכוכית. אפשר לקשט את הסורבה בתותים טריים או בפירות אדומים טריים בעונה.

** פירות יער אדומים ודובדבנים עשירים באשלגן, בליקופן, בסידן, בברזל ובוויטמינים והם גם נוגדי חמצון.