תמונת AVI׃ mako
פלפלים קלויים
מתכון נהדר לארוחה חגיגית, לעל האש וגם סתם כך
פנינה ויוסי מס, חוות התבלינים | עושים חיים וטעים
| פורסם 16/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 פלפלים קלויים, פרוסים לרצועות קטנות.
2 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
1 כף מרווה קצוצה
אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפלים במחבת עם שמן הזית והחומץ הבלסמי, על אש נמוכה, עד שהפלפלים רכים מאד. ממש לפני ההגשה, להוסיף לדקה את המרווה ולהוריד מהאש. אפשר לקרר או לאכול חם, לצד לחם כפרי.