אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגת זברה ללא גלוטן

עוגת השחור-לבן האהובה משכבר הימים - בגרסה כשרה לפסח. כמה זה מסובך להכנה, אתם שואלים? בערך אפס, כלומר בכלל בכלל לא

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 02/04/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

480 גרם תערובת ללא גלוטן בטעם וניל להכנת עוגה או מאפינס

מכל שמנת מתוקה

רבע כוס שמן

5 ביצים

3 כפות קקאו

כפית קפה נמס

3 כפות חלב

אופן ההכנה:

1 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם השמן, הביצים והתערובת להכנת עוגה, עד לקבלת תערובת אחידה.

2 מעבירים כמחצית מהבלילה לכלי מזיגה, ולחצי השני מוסיפים קקאו, קפה וחלב. מערבבים עד ליצירת תערובת כהה ומעבירים לכלי מזיגה נפרד.

3 משמנים היטב תבנית בקוטר 24 או 26 ס"מ ומוזגים מעט מהתערובת הבהירה. למרכזה מוזגים מעט מהתערובת הכהה, וחוזרים על הפעולה עם יתרת התערובות, כשהמזיגה נעשית בכל פעם למרכז העיגול שנוצר.

4 אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות 35-40 דקות.

>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן

>> עוד מתכונים לפסח