צילום׃ הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
מיני לחמניות טחינה
את הלחמניות נטולות הגלוטן האלה גם ממש פשוט להכין וגם כיף לטרוף כשהן מוכנות. עכשיו אתם רק צריכים להחליט אם לאכול אותן ככה או למרוח להן משהו טוב באמצע
הודליה כצמן | BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
| פורסם 16/04/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
20 כדורי קייקפופס או 12 מאפינס:
9 כפות טחינה גולמית
6 ביצים
כפית וחצי אבקת אפייה
1 כפית סירופ מייפל או סילאן
1 כף שמן זית
חצי כפית מלח
1 כפית זעתר
1 כפית כורכום
רבע כפית צ'ילי גרוס
1 כפית פפריקה
1 כפית שום טחון
2 כפות ממרח פסטו (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים יחד בתוך קערה גדולה.
2 משמנים תבנית מאפינס (או תבנית כדורי קייקפופס במולטי טוסטר) ויוצקים פנימה את הבלילה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 אופים כ-8-10 דקות עד שהכדורים מתנפחים ומזהיבים (5-7 דקות בתבנית קייקפופס).
* ניתן להכין לחם מהבלילה ולאפות בתבנית אינגליש קייק במשך 20-30 דקות.