עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן וסוכר
מה יותר טוב מעוגת שוקולד חמה. לנו אין תשובה טובה. נסו את העוגה ללא גלוטן וסוכר שמוכנה במהירות מפתיעה
| מכון אברהמסון
| פורסם 26/05/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם חמאה
340 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
3 ביצים
1/3 כוס סוכר פירות
1/2 2 כפות קמח אורז
1/2 2 כפות קמח תפוחי אדמה
1/2 1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית קסנטן גאם
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (אמבטיית מים חמים).
2 במקביל, מערבבים בקערה נפרדת את הביצים, הסוכר, הקמחים, אבקת האפייה והקסנטן גאם. מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים יחד.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות. מוזגים את התערובת לתבניות אישיות משומנות (אפשר מסיליקון), ואופים בתנור במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ובזהירות מעבירים לצלחת. מגישים עם רוטב תותים ורוטב שוקולד.