אוכל

עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן וסוכר

מה יותר טוב מעוגת שוקולד חמה. לנו אין תשובה טובה. נסו את העוגה ללא גלוטן וסוכר שמוכנה במהירות מפתיעה

| מכון אברהמסון | פורסם 26/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם חמאה

340 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

3 ביצים

1/3 כוס סוכר פירות

1/2 2 כפות קמח אורז

1/2 2 כפות קמח תפוחי אדמה

1/2 1 כפיות אבקת אפייה

1/2 כפית קסנטן גאם

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (אמבטיית מים חמים).

2 במקביל, מערבבים בקערה נפרדת את הביצים, הסוכר, הקמחים, אבקת האפייה והקסנטן גאם. מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים יחד.

3 מחממים תנור ל-200 מעלות. מוזגים את התערובת לתבניות אישיות משומנות (אפשר מסיליקון), ואופים בתנור במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ובזהירות מעבירים לצלחת. מגישים עם רוטב תותים ורוטב שוקולד.