אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פתיתים ללא גלוטן עם פלפלים צבעוניים ובזיליקום

אנחנו יודעים, גם לכם לוקח שעות לשכנע את הילדים שלכם לצרוך ירקות. אז מה הסוד אתם שואלים? לשלב אותם במתכונים שהם הצלחה בטוחה, כמו הפתיתים כאן למטה. במקרה הזה יש לכם פתיתים ללא גלוטן והמון צבע

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 19/03/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

2 כפות שמן קנולה

1 בצל בינוני, קצוץ

2-3 פלפלים צבעוניים מתוקים, חתוכים לקוביות קטנות

חבילת פתיתים ללא גלוטן

חצי כוס בזיליקום, קצוץ

כפית מלח

כפית פלפל שחור

3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1 שמים בסיר עמוק את שמן הקנולה, הבצל והפלפלים. מטגנים כ-5 דקות ומוסיפים את חבילת הפתיתים והבזיליקום. מטגנים כ-3 דקות יחד.

2 מוסיפים את המלח, הפלפל והמים הרותחים. מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים 8 דקות.

3 מכבים את האש, משאירים הסיר מכוסה ל-5 דקות, ומגישים מיד.

>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן