צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
לחמניות גבינה ועשבי תיבול
כולנו אוהבים טוסטים, בטח כאלה שהגבינה נוזלת מהם כמו נהר. כדי לסבול מכמה שפחות ייסורי מצפון, החלטנו שלפחות הלחמנייה שלנו תהיה ללא גלוטן. התוצאה? ארוחת ערב מהירה, מושחתת ונהדרת
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 26/03/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
50 גרם חמאה
חצי כוס שמיר (או פטרוזיליה) קצוץ
2 בצלים ירוקים, קצוצים
חצי כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 שיני שום, כתושות
2 בגטים ללא גלוטן
100 גרם גבינת מוצרלה
אופן ההכנה:
1 ממיסים בסיר קטן (או בקערה במיקרו) את החמאה ומערבבים עם השמיר, הבצל הירוק, המלח, הפלפל והשום.
2 מניחים את הבגטים על נייר אפייה ויוצרים לרוחבם חתכים במרווחים של כ-2 ס"מ זה מזה.
3 דוחפים בחתכים מתערובת עשבי התיבול והגבינה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות. מגישים חם.