אוכל

פשטידת בצל ללא גלוטן או סוכר

פשטידה טעימה ונימוחה שהיא ארוחה קלילה ומוצלחת ללא שימוש בסוכר או בקמח

| מכון אברהמסון | פורסם 26/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/4 כוס קמח אורז

1/4 כוס קורנפלור

4 בצלים גדולים קצוצים דק

1/2 כוס שמן זית

1 כפית קסנטן גאם

1 כפית משפר אפיה 10 או גואר גאם

4 ביצים

1/2 שקית אבקת אפייה

2 כפות אבקת מרק ללא גלוטן או מלח עשבים

1/4 כוס עירית קצוצה/ זיתים

שומשום/ זעתר

אופן ההכנה:

1 בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים.

2 בתבנית שקעים משומנת או תבנית ארוכה יוצקים את העיסה.

3 מפזרים מעל העיסה מעט שומשום או זעתר.

4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-20 דקות. מגישים חם.