אוכל
צילום׃ קשת

פילה לוקוס בפלפלים ובתיבול הודי עדין

נוסעים קצת מזרחה עם פילה לוקוס מאודה בתיבול קארי ופלפלים מלאי טעם וצבע

בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

מרכיבים:

2 נתחי פילה לוקוס

שמן לטיגון

שום

פלפל חריף טרי פרוס לטבעות

פלפל צהוב פרוסים לרצועות

פלפל כתום פרוסים לרצועות

1 בצל פרוס

2 פרוסות דקיקות של לימון

פלפל שחור

אבקת קארי/כורכום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-250 מעלות. בסיר על אש נמוכה מטגנים בשמן את השום. מגבירים את הלהבה ומטגנים את הפלפלים עם הבצל והלימון. מאדים 10 דקות ואז מכניסים לתנור עם סיר ומכסה ל-10 דקות.

2 מחזירים לכיריים ומוסיפים את הדג. מפזרים מעל פלפל, אבקת קארי או כורכום ומאדים אותו בחום בינוני 5 דקות. שופכים על הדג מהנוזלים שבסיר ללא הפסקה ומחזירים הכל לתנור ל-5 דקות נוספות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.