צילום׃ קשת
פילה לוקוס בפלפלים ובתיבול הודי עדין
נוסעים קצת מזרחה עם פילה לוקוס מאודה בתיבול קארי ופלפלים מלאי טעם וצבע
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
מרכיבים:
2 נתחי פילה לוקוס
שמן לטיגון
שום
פלפל חריף טרי פרוס לטבעות
פלפל צהוב פרוסים לרצועות
פלפל כתום פרוסים לרצועות
1 בצל פרוס
2 פרוסות דקיקות של לימון
פלפל שחור
אבקת קארי/כורכום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-250 מעלות. בסיר על אש נמוכה מטגנים בשמן את השום. מגבירים את הלהבה ומטגנים את הפלפלים עם הבצל והלימון. מאדים 10 דקות ואז מכניסים לתנור עם סיר ומכסה ל-10 דקות.
2 מחזירים לכיריים ומוסיפים את הדג. מפזרים מעל פלפל, אבקת קארי או כורכום ומאדים אותו בחום בינוני 5 דקות. שופכים על הדג מהנוזלים שבסיר ללא הפסקה ומחזירים הכל לתנור ל-5 דקות נוספות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.