אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלמון אפוי מנצח

הטריק במתכון הזה: מרינדה של מיונז וטריאקי ששומרת על עסיסיות ויוצרת ציפוי טעים מאין כמוהו

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 10/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 1310 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1 פילה סלמון שלם (כ-700 800 גרם)

2 כפות מיונז

3 כפות סוכר חום דמררה

3 כפות רוטב טריאקי

2 כפות רוטב סויה

מעט מלח

1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב בקערה מיונז, סוכר חום, טריאקי, סויה, מלח ובצל ירוק.

2 מניחים את הדג על תבנית אפייה ויוצקים את המרינדה על הדג. משרים כ-15 דקות.

3 מכסים בנייר אפייה.

4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות. מסירים את נייר האפייה ואופים כ-5 דקות נוספות עד שמתקבל צבע זהוב .

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה