אוכל
צילום׃ מירי צדוק, עוגה לשבת

פילה דניס עם לימון ורוזמרין

דגים בתנור תמיד מוציאים מהאורחים שלנו מבטים משתאים, וכל מה שבא לנו להגיד להם זה בואו, בסך הכל פרסנו לימון, סידרנו פילטים, מרחנו שמן ושום ודחפנו לתנור, באמת שלא מגיע לנו המבט המעריץ. אבל אנחנו מתאפקים

מירי צדוק | עוגה לשבת | פורסם 05/09/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

   

מרכיבים :

5 פילטים של דניס טרי

2 לימונים, פרוסים לפרוסות דקות

2 ענפי רוזמרין 

לרוטב:

3 כפות שמן זית

4 שיני שום כתושות

כפית צ’ילי גרוס

כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים את מרכיבי הרוטב.

3. שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר.

4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מסדרים את פרוסות הלימון ועליהן את הפילטים של הדג.

5 מפזרים את הרוטב על הדגים והלימונים ומורחים במברשת. בין לבין מפזרים רוזמרין.

6 צולים 20 דקות, ומגישים.

המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת

או באתר

בתיאבון!