אוכל
צילום׃ עודד קרני

טרטר אנטיאס על דואט סלסת מנגו וזרעי כוסברה

סינפוניה מושלמת של טעמים וריחות

שפים יולי וחן מזרחי | mako | פורסם 02/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לטרטר

100 גר אנטיאס טרי חתוך לטרטר (קוביות קטנות)
1/2 כף כוסברה קצוצה
1/2 כף עירית קצוצה
1/2 כף פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית תימין קצוץ
5 צלפים
מלח, פלפל
מיץ לימון
שמן זית

לסלסה

1/2 מנגו מקולף וחתוך לקוביות
1/4 כף כוסברה קצוצה
1/4 כף זרעי כוסברה
1/4 כפית תימין קצוץ
1/4 כפית עירית קצוצה
מיץ לימון
שמן זית
קורט פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים בנפרד את כל חומרי הטרטר ואת כל חומרי הסלסה. מתקנים תיבול. ההרכבה: מסדרים את הסלסה ברינג. מהדקים. מעל מסדרים את הטרטר ומהדקים גם. מרימים את הרינג. מקשטים בחומץ בלסמי מצומצם.