צילום׃ עודד קרני
טרטר אנטיאס על דואט סלסת מנגו וזרעי כוסברה
סינפוניה מושלמת של טעמים וריחות
שפים יולי וחן מזרחי | mako
| פורסם 02/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לטרטר
100 גר אנטיאס טרי חתוך לטרטר (קוביות קטנות)
1/2 כף כוסברה קצוצה
1/2 כף עירית קצוצה
1/2 כף פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית תימין קצוץ
5 צלפים
מלח, פלפל
מיץ לימון
שמן זית
לסלסה
1/2 מנגו מקולף וחתוך לקוביות
1/4 כף כוסברה קצוצה
1/4 כף זרעי כוסברה
1/4 כפית תימין קצוץ
1/4 כפית עירית קצוצה
מיץ לימון
שמן זית
קורט פלפל שאטה גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים בנפרד את כל חומרי הטרטר ואת כל חומרי הסלסה. מתקנים תיבול. ההרכבה: מסדרים את הסלסה ברינג. מהדקים. מעל מסדרים את הטרטר ומהדקים גם. מרימים את הרינג. מקשטים בחומץ בלסמי מצומצם.