צילום׃ יחסי ציבור
סרדינים בפירורי לחם
חטיף קראנצ'י וטעים במיוחד - פשוט ומהיר להכנה
| מסעדת השקד
| פורסם 20/09/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)
חבילת פירורי לחם
שמן או חמאה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 לאחר שניקינו את הסרדינים מהעצמות טובלים אותם בפירורי הלחם.
2 מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.
3 להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.