אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סרדינים בפירורי לחם

חטיף קראנצ'י וטעים במיוחד - פשוט ומהיר להכנה

| מסעדת השקד | פורסם 20/09/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)
חבילת פירורי לחם
שמן או חמאה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 לאחר שניקינו את הסרדינים מהעצמות טובלים אותם בפירורי הלחם.

2 מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.

3 להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.