אוכל
תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני

פילה דג ברוטב איטלקי

מנה נהדרת ומהירה להכנה, שטעמיה ביחס הפוך לקלות הכנתה

לירון אדמוביץ | מאסטר שף | פורסם 23/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

פילה של דג ים (מוסר, לברק), אם אין אז אפשר להשתמש בדניס

קמח לקימוח הדג

שמן לטיגון

50 מ"ל שמן זית

גרגירי שומר (בערך 2 כפיות)

2-3 חתיכות אנשובי

1/2 פלפל צי'לי כולל הגרעינים

מלח

פלפל

50 מ"ל יין לבן

50 מ"ל וויסקי

100 מ"ל ציר דגים או מים מינרליים

אופן ההכנה:

1 מתבלים את הדג במלח/פלפל.

2 מקמחים את הדג.

3 מחממים את השמן במחבת, כאשר חם מאוד מטגנים את הדג מ-2 צדדיו עד השחמה קלה. חשוב קודם לטגן את הדג מהצד של העור!

4 במקביל קוצצים את האנשובי, הצי'לי והשום ביחד. הדרך הטובה ביותר היא להשתמש במכתש ועלי עם קצת שמן זית.

5 מטגנים במחבת אחרת את שמן הזית, יחד עם הרכיבים שכתשנו במכתש עד להזהבה. שופכים את הוויסקי ומדליקים. לאחר מכן מוסיפים את היין והציר ומצמצמים כמה דקות.

6 שופכים את הרוטב על פילה הדג המטוגן ומגישים.

סימון תזונתי עבור כל מנה:

קלוריות526 אנרגיה
חלבונים26 גרם
פחמימות16 גרם
שומנים35 גרם

 לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה