אוכל

גולש ירוק וקציצות דג

קציצות דג עסיסיות מפילה אינטיאס עם לימון כבוש, תפוח אדמה ושמן זית

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 08/03/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

מרכיבים

1 פילה אינטיאס (חצי קילו)
1 תפוח אדמה לבן מבושל
1 ביצה
2 ראשי חסה
שמן זית
מלח ים
לימון פרסי

כלים

קרש חיתוך
סכיני שף
קערות ערבוב
צלחת בינונית
מסננת פסטה
סיר סוטג'

אופן ההכנה:

1 חוצים את הלימון הפרסי ומשרים במים כשעה. 2. קוצצים את הדג לקוביות קטנות. 3. מקלפים את תפוחי האדמה ויוצרים מהם מחית. 4. מערבבים יחד את תפוחי האדמה והדגים, מוסיפים מלח וביצה ויוצרים מהתערובת קציצות. 5. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הקציצות. 6. קוצצים את ראשי החסה. 7. בסיר סוטג' עם שמן זית ממיסים את עלי החסה כ-2 דקות. 8. מוסיפים מים וגם את המים מההשריה של הלימון הכבוש. 9. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-5 דקות. 10. מטבלים במיץ לימון ושמן זית.