אוכל

דג על האש בתיבול מזרחי

מתכון מהיר ופשוט לדגים בתיבול חריף - רק לתבל, לעטוף בנייר כסף ולשים על האש

מוריה קעטבי | מאסטר שף | פורסם 27/10/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 129 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

דג דניס/מושט

פטרוזיליה

כוסברה

שום

מלח

פלפל גרוס

חוואייג'

פפריקה חריפה מעט

פפריקה מתוקה מעט

לימון

גרידת לימון

אופן ההכנה:

1 קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים יחד עם כל התבלינים.

2 חותכים באמצע הדג שלושה פסים עבים, מכניסים לתוכם את תערובת התיבול ומתבלים גם מבחוץ.

3 עוטפים בנייר כסף ושמים במנגל.