דג על האש בתיבול מזרחי
מתכון מהיר ופשוט לדגים בתיבול חריף - רק לתבל, לעטוף בנייר כסף ולשים על האש
מוריה קעטבי | מאסטר שף
| פורסם 27/10/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
דג דניס/מושט
פטרוזיליה
כוסברה
שום
מלח
פלפל גרוס
חוואייג'
פפריקה חריפה מעט
פפריקה מתוקה מעט
לימון
גרידת לימון
אופן ההכנה:
1 קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים יחד עם כל התבלינים.
2 חותכים באמצע הדג שלושה פסים עבים, מכניסים לתוכם את תערובת התיבול ומתבלים גם מבחוץ.
3 עוטפים בנייר כסף ושמים במנגל.