אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

לוקוס בריבת פלפלים

דג טוב כמו לוקוס לא צריך הרבה: עגבניות, שום ויאללה לתנור. כשהוא ייצא משם, נשדך לו ריבת פלפלים מתקתקה בכלום עבודה. יאללה, לשולחן

עדן הראל | מאסטר שף | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לריבה:

פלפלים אדומים

מעט מים

קמח

סוכר

לדג:

4 מנות לוקוס

עגבניות שרי חתוכות לשתיים

שום

פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות. שורפים את הפלפלים בתנור. מוציאים, מצננים ומקלפים את הפלפלים. חותכים את הפלפלים קטן ככל האפשר. מכניסים לסיר עם המים, הקמח והסוכר. מבשלים עד שנוצרת ריבה.

2 מורידים את הטמפרטורה בתנור ל-180 מעלות. מסדרים את הלוקוס בתבנית קטנה, מניחים מעל את העגבניות, השום והפלפל החריף. מכניסים לתנור.

3 ההגשה: כשהדג מוכן, מעבירים לצלחת ומפזרים מעל את ריבת הפלפלים.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.