צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
לוקוס בריבת פלפלים
דג טוב כמו לוקוס לא צריך הרבה: עגבניות, שום ויאללה לתנור. כשהוא ייצא משם, נשדך לו ריבת פלפלים מתקתקה בכלום עבודה. יאללה, לשולחן
עדן הראל | מאסטר שף
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לריבה:
פלפלים אדומים
מעט מים
קמח
סוכר
לדג:
4 מנות לוקוס
עגבניות שרי חתוכות לשתיים
שום
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות. שורפים את הפלפלים בתנור. מוציאים, מצננים ומקלפים את הפלפלים. חותכים את הפלפלים קטן ככל האפשר. מכניסים לסיר עם המים, הקמח והסוכר. מבשלים עד שנוצרת ריבה.
2 מורידים את הטמפרטורה בתנור ל-180 מעלות. מסדרים את הלוקוס בתבנית קטנה, מניחים מעל את העגבניות, השום והפלפל החריף. מכניסים לתנור.
3 ההגשה: כשהדג מוכן, מעבירים לצלחת ומפזרים מעל את ריבת הפלפלים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.