אוכל
צילום׃ mofles, Istock

סביצ'ה אינטיאס בליווי סלסה עגבניות

מעדן מן הים לכבוד ראש השנה בליווי זיתי קלמטה, עלי אורגנו טריים ויוגרט עיזים

עודד שוורצברד | המלון הסקוטי | פורסם 12/08/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

450 גרם פילה אינטיאס נקי ופרוס לפרוסות של 2 מ"מ.
5 עגבניות תמר מגורדות בפומפייה ומסוננות
1-2 שיני שום כתושות
צ'ילי חריף קצוץ (לא חייבים)
שמן זית
מלח
מיץ לימון סחוט טרי (חצי לימון למנה)
25 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
6-9 עלי אורגנו טריים
200 מ"ל יוגורט עיזים (סמיך)

אופן ההכנה:

1 להכנת סלסלה עגבניות: מערבבים את העגבניות עם השום, צ'ילי חריף, מעט שמן זית ומלח.

2 מניחים את פרוסות הדג בצלחת ומתבלים עם מעט מלח, שמן זית ומיץ לימון (לפי הסדר).

3 מפזרים בנקודות את הסלסה עגבניות והיוגורט.

4 מפזרים את זיתי הקלמטה ועלי האורגנו.