תמונת AVI׃ mako
סביצ'ה דגים
קוביות דגי דניס נאים המושרים במיץ לימון ומוגשים לצד סלט עגבניות וכוסברה
איתי כהן | מאסטר שף
| פורסם 19/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
1 עגבנייה
צרור כוסברה
130 גרם פילה דניס מפולט
1 לימון
שמן זית
מלח
1/2 פלפל צ'ילי טרי
אופן ההכנה:
1 חותכים עגבנייה לקוביות וקוצצים כוסברה דק דק.
2 חותכים את הדג לקוביות ומערבבים עם מיץ מ-½ לימון סחוט ומעט שמן זית עד שבשר הדג נעשה לבן.
3 מוסיפים את הדג לסלט שקצצנו ומתבלים במיץ מ- ½ לימון סחוט נוסף, מלח ושמן זית. מוסיפים ½ פלפל צ'ילי שחתוך לעיגולים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!