אוכל
תמונת AVI׃ mako

סביצ'ה דגים

קוביות דגי דניס נאים המושרים במיץ לימון ומוגשים לצד סלט עגבניות וכוסברה

איתי כהן | מאסטר שף | פורסם 19/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1 עגבנייה

צרור כוסברה

130 גרם פילה דניס מפולט

1 לימון

שמן זית

מלח

1/2 פלפל צ'ילי טרי

אופן ההכנה:

1 חותכים עגבנייה לקוביות וקוצצים כוסברה דק דק.

2 חותכים את הדג לקוביות ומערבבים עם מיץ מ-½ לימון סחוט ומעט שמן זית עד שבשר הדג נעשה לבן.

3 מוסיפים את הדג לסלט שקצצנו ומתבלים במיץ מ- ½ לימון סחוט נוסף, מלח ושמן זית. מוסיפים ½ פלפל צ'ילי שחתוך לעיגולים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!