אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

נתח קרפיון ממולא בגפילטע פיש

אם גם אתם חושבים שקלאסיקות הן פרות קדושות, ודאי תתחברו למתכון הבא: פילה דג ממולא בקציצות גפילטע פיש, מבושל בציר דגים עשיר ומוגש עם סלק רענן

שלמה שרף | מאסטר שף VIP | פורסם 16/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

פילה קרפיון

ביצה

4 כפות קמח מצה

מלח

פלפל לבן

מעט סוכר

בצל גדול

גזר

למרק:

עצמות דג, עם הראש

גזר

בצל

סלרי

פטרוזיליה

שמיר

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה:

1 טוחנים בבלנדר את פילה הקרפיון עם הביצה, קמח המצה, מלח, פלפל לבן, סוכר, בצל וגזר. מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

2 המרק: בסיר שטוח מבשלים את כל מרכיבי המרק עם מים חמים ומביאים לרתיחה.

3 מוציאים את המלית מהמקרר וממלאים את פרוסות הדג של הקרפיון.

4 כשהמים במרק רותחים מכניסים את הדגים לתוך המרק ומבשלים 40 דקות בערך.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.