צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
נתח קרפיון ממולא בגפילטע פיש
אם גם אתם חושבים שקלאסיקות הן פרות קדושות, ודאי תתחברו למתכון הבא: פילה דג ממולא בקציצות גפילטע פיש, מבושל בציר דגים עשיר ומוגש עם סלק רענן
שלמה שרף | מאסטר שף VIP
| פורסם 16/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
פילה קרפיון
ביצה
4 כפות קמח מצה
מלח
פלפל לבן
מעט סוכר
בצל גדול
גזר
למרק:
עצמות דג, עם הראש
גזר
בצל
סלרי
פטרוזיליה
שמיר
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1 טוחנים בבלנדר את פילה הקרפיון עם הביצה, קמח המצה, מלח, פלפל לבן, סוכר, בצל וגזר. מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
2 המרק: בסיר שטוח מבשלים את כל מרכיבי המרק עם מים חמים ומביאים לרתיחה.
3 מוציאים את המלית מהמקרר וממלאים את פרוסות הדג של הקרפיון.
4 כשהמים במרק רותחים מכניסים את הדגים לתוך המרק ומבשלים 40 דקות בערך.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.