אוכל
תמונת AVI׃ mako

גלילות דג נא עם ירקות ופירות

דג פרידה נא במילוי עם תפוח מסוג גרני סמית, חסה ועשבי תיבול

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 28/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.1 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם דג פרידה

חסה (רק העלים הפנימיים)

תפוח גרני סמית

בצל ירוק, קצוץ

חופן כוסברה, קצוצה

כפית רוטב דגים

שמן זית

מלח

פלפל

מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מפלטים את הדג, מפלטים עור ועצמות ופורסים הכי דק שאפשר. מניחים נייליון משומן נצמד משני צדי הדג ומשטחים עם פטיש עד שהדג נעשה דק.

2 מילוי: מנקים ומייבשים את עלי החסה היטב, פורסים את התפוח לפרוסות דקות עם הקליפה, מערבבים עם שמן זית, מלח, פלפל, בצל ירוק, כוסברה ורוטב דגים.

3 מחלקים את הדג למלבנים, בקצה כל מלבן מניחים את הירקות ומגלגלים לרול.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים