אוכל
תמונת AVI׃ mako

נאבה

מרק דג עשיר עם ג'ינג'ר, צ'ילי ופטריות שיטאקה עם כיסויי בצק אפוי

פאולין שובל | מאסטר שף | פורסם 02/01/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.2 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

50 גרם פילה דג

רוטב סויה

4-5 יחידות פטריות שיטאקה

צרור פטרוזיליה

בזיליקום

רבע שורש ג'ינג'ר (לא מקולף)

2 שיני שום

בצל

צ'ילי חריף

מיץ לימון

חלמון ביצה טרוף

לבצק:

כוס קמח

קורט מלח

1/3 כוס מים

אופן ההכנה:

1 מכינים ציר מסויה, פטריות, ירק וג'ינג'ר.

2 מכינים בצק מקמח, מלח ומים מניחים בניילון נצמד לחצי שעה.

3 קוצצים את כל הירקות למרק וחותכים את הדג לפרוסות דקות.

4 כשהציר מוכן מניחים את כל המרכיבים בקערה או סיר שנכנס לתנור, מתבלים בצ'ילי חריף ומיץ לימון וסוגרים עם הבצק. מורחים בחלמון ביצה ואופים 20 -25 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!