תמונת AVI׃ mako
נאבה
מרק דג עשיר עם ג'ינג'ר, צ'ילי ופטריות שיטאקה עם כיסויי בצק אפוי
פאולין שובל | מאסטר שף
| פורסם 02/01/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
50 גרם פילה דג
רוטב סויה
4-5 יחידות פטריות שיטאקה
צרור פטרוזיליה
בזיליקום
רבע שורש ג'ינג'ר (לא מקולף)
2 שיני שום
בצל
צ'ילי חריף
מיץ לימון
חלמון ביצה טרוף
לבצק:
כוס קמח
קורט מלח
1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
1 מכינים ציר מסויה, פטריות, ירק וג'ינג'ר.
2 מכינים בצק מקמח, מלח ומים מניחים בניילון נצמד לחצי שעה.
3 קוצצים את כל הירקות למרק וחותכים את הדג לפרוסות דקות.
4 כשהציר מוכן מניחים את כל המרכיבים בקערה או סיר שנכנס לתנור, מתבלים בצ'ילי חריף ומיץ לימון וסוגרים עם הבצק. מורחים בחלמון ביצה ואופים 20 -25 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!