צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור
מולים טריים בנוסח הדייגים
מתכון פשוט ומהיר לצדפות שחייבים לאכול טרי טרי
אלכס פלטינסקי | מסעדת "על המים"
| פורסם 02/06/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
1 ק"ג מולים טריים שטופים היטב
חבילה של גבעולים של סלרי
חצי צרור פטרוזיליה
5 שיני שום כתושות
3/4 בקבוק יין לבן יבש
מלח
אופן ההכנה:
1 חותכים סלרי לפרוסות דקות וקוצצים את הפטרוזיליה.
2 מכניסים לתוך סיר את היין, השום, והסלרי. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המולים ומלח.
3 סוגרים עם מכסה ומבשלים 3-4 דקות.
4 מוציאים את המולים ומסדרים על צלחת גדולה. שופכים מעט מהרוטב ומפזרים פטרוזיליה מעל.