אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

מולים טריים בנוסח הדייגים

מתכון פשוט ומהיר לצדפות שחייבים לאכול טרי טרי

אלכס פלטינסקי | מסעדת "על המים" | פורסם 02/06/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.5 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 ק"ג מולים טריים שטופים היטב
חבילה של גבעולים של סלרי
חצי צרור פטרוזיליה
5 שיני שום כתושות
3/4 בקבוק יין לבן יבש
מלח

אופן ההכנה:

1 חותכים סלרי לפרוסות דקות וקוצצים את הפטרוזיליה.

2 מכניסים לתוך סיר את היין, השום, והסלרי. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המולים ומלח.

3 סוגרים עם מכסה ומבשלים 3-4 דקות.

4 מוציאים את המולים ומסדרים על צלחת גדולה. שופכים מעט מהרוטב ומפזרים פטרוזיליה מעל.