אוכל
תמונת AVI׃ mako

פילה לוקוס

נתח דג פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מוגש ברוטב עגבניות חריף עם פטרוזיליה וכוסברה

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 27/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 109 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 נתחי פילה לוקוס

1/2 כוס (50 גרם) פיסטוקים

לימון

שמן זית

לרוטב:

2-3 שיני שום

6-8 עגבניות שרי צהובות, חתוכות לרבעים

כוסברה קצוצה

פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור

פלפל חריף

אופן ההכנה:

1 טוחנים דק את הפיסטוקים ומוסיפים גרידה מלימון אחד.

2 סוחטים את הלימון על הדג, מעסים בשמן זית ומכסים בפיסטוקים.

3 מטגנים בשמן חם על הצד של העור כ-5 דקות. מטגנים את שאר הצדדים כדקה (לכל צד) ומכניסים לתנור על גריל, בחום של 200 מעלות, ל-5 דקות נוספות.

4 מכינים את הרוטב: מטגנים את השום, מוסיפים את העגבניות, כוסברה, פטרוזיליה, מלח, פלפל ופלפל חריף, ומבשלים כ-10 דקות. אם צריך, מוסיפים קצת מים.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!