צילום׃ אינה קראבצקי
סביצ'ה עם מיני סלט קפרזה
צריך להתחיל להיערך לשובו של הקיץ עם מנה דלת קלוריות במיוחד, אבל מרשימה מאין כמוה
אינה קראבצקי | mako
| פורסם 13/05/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
400 גרם דג מוסר – מפולט וחתוך לפרוסות דקות כנגד הסיבים (בקשו מהמוכר לפרוס לכם את הפילה דק)
8 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
8 כדורים של בייבי מוצרלה קרועים לחצאים
חופן עלי בזיליקום קטנים
2 צנוניות חתוכות לג'וליאנים דקים
חופן עירית קצוצה
שמן זית
מיץ מלימון טרי
חומץ בלסמי מצומצם (מוצר מדהים, שהיום ניתן למצוא בכל מעדנייה)
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מסדרים את פרוסות הדגים בין שני ניירות אפייה ומשטחים עם הצד החלק של פטיש שניצלים לעובי דק מאוד (ככה המנה תיראה גדולה יותר).
2 מסדרים את הדגים על צלחת שטוחה, מתבלים במלח ,פלפל, שמן זית ומעט מיץ לימון, ומפזרים בצורה חופשית את העגבניות, המוצרלה, הבזיליקום, הצנונית והעירית.
3 זולפים עוד טיפה מלח ושמן זית, ומטפטפים מעל הכל קצת חומץ בלסמי. מגישים עם לחם לבן קריספי.