אוכל
תמונת AVI׃ mako

נקניקיות לוקוס ובשר

נקניקיית בשר ונקניקיית לוקוס בעבודת יד עם תבלינים שהפכים את המנה למשהו מיוחד באמת

איתן סלומון | מאסטר שף | פורסם 28/01/14 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מכונת נקניקיות

מעיים למילוי הנקניקיות

לנקניקיית הבשר:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום קצוצות

500 גרם בשר בקר/ כבש

כף כמון

קורט קינמון

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כף פפריקה מתוקה

1/2 כף פפריקה מעושנת

מלח

פלפל

לנקניקיית הלוקוס:

2 פילה לוקוס קצוץ דק

1/2 כף כוסברה טחונה

חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק

2 כפות בורגול דק מושרה

1/2 בצל קצוץ דק

1 כף שורש ג'ינג'ר קצוץ דק

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 נקניקיית הבשר: מטגנים את הבצל והשום עד שקיפות. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים הכל ביחד. מכניסים את התערובת למכונת הנקניקיות. מסובבים טוב-טוב את קצה המעיים ומיד לאחר מכן יוצרים נקניקיה נוספת.

2 על מחבת חמה מטגנים את הנקניקיות. אין לטגן את הנקניקיה זמן ממושך מדי או בטמפרטורה גבוהה מדי שכן הנקניקייה תתפוצץ.

3 נקניקיית הלוקוס: בקערה שמים את הדג והתבלינים, מוסיפים את הבורגול, מלח פלפל לפי הטעם ומערבבים. מכניסים. מכינים את הנקניקיות. מכניסים למים רתוחים לחמש דקות. מוציאים, צורבים על המחבת ומגישים. מומלץ להכניס לפיתה עם טחינה וירקות חתוכים בצד.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים