אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

סביצ'ה מוסר ים

מעדן דגים לא מבושלים, כבושים בלימון ומתובלים בשמן זית, בצל ירוק ורימונים

אלכס פלטינסקי | מסעדת "על המים" | פורסם 02/06/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

300 גרם פילה מוסר ים נקי מעצמות ומעור
גרעינים של רימון
חצי כוס בצל ירוק חתוך דק (רק החלק הירוק)
מיץ מלימון אחד סחוט
4 כפות שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:

1 פורסים את הפילה מוסר ים לפרוסות דקות ומסדרים על צלחת שטוחה.

2 מפזרים מעל גרעיני רימון ואת הבצל הירוק. מתבלים בלימון, שמן זית ומלח גס.