אוכל
צילום׃ jupiter images

שרימפס ברוטב עגבניות ועראק

טעמי האניס ופירות הים משתלבים יחד לחגיגה בפה

יונית נפתלי | mako | פורסם 13/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

½ קילו שרימפס בינוניים מנוקים
2 עגבניות טריות קצוצות דק
2 כפות שמן זית
שן שום קלופה
צרור בינוני של פטרוזיליה שטוף וקצוץ דק
3 כפות עראק
כפית חמאה

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השרימפס ומטגנים כדקה מכל צד. 2. מנמיכים את הלהבה. מוסיפים את העגבניות והשום, ממליחים ומערבבים. מטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב, ומקפידים שהשום לא ייחרך. 3. מוסיפים את העראק, הפטרוזיליה והחמאה ומערבבים. מכסים את הסיר, מבשלים 2-3 דקות נוספות. 4. אוכלים עם אורז, פסטה או לחם.