צילום׃ jupiter images
שרימפס ברוטב עגבניות ועראק
טעמי האניס ופירות הים משתלבים יחד לחגיגה בפה
יונית נפתלי | mako
| פורסם 13/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
½ קילו שרימפס בינוניים מנוקים
2 עגבניות טריות קצוצות דק
2 כפות שמן זית
שן שום קלופה
צרור בינוני של פטרוזיליה שטוף וקצוץ דק
3 כפות עראק
כפית חמאה
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השרימפס ומטגנים כדקה מכל צד. 2. מנמיכים את הלהבה. מוסיפים את העגבניות והשום, ממליחים ומערבבים. מטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב, ומקפידים שהשום לא ייחרך. 3. מוסיפים את העראק, הפטרוזיליה והחמאה ומערבבים. מכסים את הסיר, מבשלים 2-3 דקות נוספות. 4. אוכלים עם אורז, פסטה או לחם.