אוכל
צילום׃ מירי צדוק, עוגה לשבת

שניצל דג בתנור

יש פילה דניס? מצוין. יש רק אמנון? גם טוב! כך או כך, תקבלו שניצלים עסיסיים ופריכים, טעימים וכיפיים - בין שתי פרוסות חלה או בצלחת עם אורז או תפוחי אדמה. מהמנות שאנחנו מוכנים לקלוט תמיד

מירי צדוק | עוגה לשבת | פורסם 14/10/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

   

מרכיבים (6 מנות):

6-8 פילה דניס ללא עור (אפשר להחליף לאמנון או לברק)

2 ביצים

2 כפות שמן זית

כפית צ'ילי

חצי כפית פלפל שחור

כף פפריקה מתוקה

כפית מלח אטלנטי

3-4 שיני שום כתושות

כחצי שקית פירורי לחם

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-250 מעלות.

2 שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר (זה חשוב, כדי שהרוטב ייספג בדג).

3 טורפים את הביצים ומערבבים עם שמן הזית, התבלינים והשום הכתוש. מכניסים את הפילטים (אפשר להשהות מעט במקרר).

4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מוציאים את הפילטים מהרוטב, מצפים בפירורי לחם ומסדרים בתבנית.

5 צולים 10-15 דקות.  

המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת

או באתר

בתיאבון!