אוכל

מולים שורפי אצבעות

מוגש עם יין רוזה קר

גיל חובב | השף המעופף | פורסם 22/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.8 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו מולים מנוקים
1 כף גדושה פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מלהיטים לחום מקסימלי סיר נחושת רחב וכבד במשך כמה וכמה דקות. 2. כשהמחבת רותחת ממש, שופכים פנימה את המולים והפלפל ומערבבים. מכסים ומבשלים כך, ללא מים או שמן, כשבע דקות, עד שהמולים נפתחים. בוחשים מעת לעת. 3. מגישים עם יין רוזה צעיר וקר כקרח.