צילום׃ דניאל בר און
דג מאודה ברוטב מיסו
מתכון לדג לברק עטוף בעלי מנגולד לצד אורז לבן בחלב קוקוס. נשמע כמו מנה במסעדה תאילנדית? נסו את המיקרוגל הביתי שלכם, עשרים דקות עבודה ובתיאבון
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 03/02/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לדג המאודה:
1 דג לברק
רוטב מיסו
ג'ינג'ר חתוך לגפרורים
פטריות שיטאקי
2 עלי מנגולד גדולים
לאורז:
כוס אורז יסמין
2 כוסות חלב קוקוס
ג'ינג'ר מגורד
1/2 פלפל צ'ילי חריף
3 אננס מיובש קצוץ
אופן ההכנה:
1 הדג: חורצים את הדג לאורך, משרים ברוטב מיסו, במקביל פורסים כמה חתיכות של ג'ינג'ר, משרים את הפטריות עם הדג.
2 האורז: בקערה שמים את האורז ביחד עם כל המרכיבים למיקרו ל-15 דקות. מוציאים וממליחים.
3 בכלי אידוי מניחים את עלי המנגולד ומעליהם את הדג ופטריות שיטאקי. עוטפים את הדג עם 2 עלי מנגולד ומכניסים למיקרו ל-20 דקות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים