צילום׃ יח"צ
שרימפס בעגבניות וצלפים
מתכון של ניר צוק, שף ובעלים של מסעדת קורדליה
ניר צוק | mako
| פורסם 24/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (3 מנות):
30 שרימפס נקיים ומקולפים
½ כוס שמן זית
12 שיני שום
8 עגבניות בינוניות
30 צלפים
פטרוזיליה קצוצה
מעט צ'ילי יבש
אופן ההכנה:
• חותכים את העגבניות לקוביות ופורסים את השום לפרוסות דקות. • מחממים היטב את השמן במחבת. • מניחים את השום והשרימפס בשמן החם, מוסיפים צ'ילי ומטגנים ביחד כמה דקות, עד שהשרימפס מקבל צבע ורדרד (מערבבים מדי פעם). • מוסיפים את הצלפים ומקפיצים כשתי דקות. • מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה הקצוצה, מקפיצים כחצי דקה ומגישים מיד.