אוכל
צילום׃ יח"צ

שרימפס בעגבניות וצלפים

מתכון של ניר צוק, שף ובעלים של מסעדת קורדליה

ניר צוק | mako | פורסם 24/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

30 שרימפס נקיים ומקולפים
½ כוס שמן זית
12 שיני שום
8 עגבניות בינוניות
30 צלפים
פטרוזיליה קצוצה
מעט צ'ילי יבש

אופן ההכנה:

• חותכים את העגבניות לקוביות ופורסים את השום לפרוסות דקות. • מחממים היטב את השמן במחבת. • מניחים את השום והשרימפס בשמן החם, מוסיפים צ'ילי ומטגנים ביחד כמה דקות, עד שהשרימפס מקבל צבע ורדרד (מערבבים מדי פעם). • מוסיפים את הצלפים ומקפיצים כשתי דקות. • מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה הקצוצה, מקפיצים כחצי דקה ומגישים מיד.